Herkomst
Wij kopen zoveel mogelijk in bij lokale leveranciers. Wij vinden dit belangrijk omdat we op die manier intensief contact kunnen onderhouden met de boeren. Hierdoor kunnen wij dagelijks de beste kwaliteit garanderen voor al onze producten.
Rundvlees
Ons rundvlees van het ras Blonde d’Aquitaine komt van de Twentse veehouder Peter Lutke Veldhuis. Aandacht en respect voor het dier staat voor ons en onze veehouder centraal.
Lees meer
De koeien en kalveren lopen het grootste gedeelte van het jaar in de weilanden rondom de boerderij. Maar ook steeds vaker grazen de koeien en kalveren in natuurgebieden van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. Na de geboorte blijven de kalveren bij hun moeder en krijgen ze moedermelk. Alle dieren verblijven in grote open stallen met veel frisse lucht. De koeien en kalveren worden uitsluitend gevoed met kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke voeding.
Zo krijgen de koeien ook lijnzaad in hun voeding waardoor de vetzuren in het vlees goed in balans komen. Naast een goed voedingsschema zorgen rust en ruimte voor een groter welzijn van de dieren. Dat proeft u ook terug in ons vlees.
Ons rundvlees van het ras Blonde d’Aquitaine heeft een laag vetpercentage en is licht verteerbaar. Ook bevat het vlees veel vitamine B en D en kwalitatief hoogwaardige eiwitten en mineralen, zoals ijzer en zink. Naast deze gezonde voordelen is het vlees ook makkelijk te bereiden.
Varkensvlees
Ons varkensvlees kopen wij bij kleinschalige boeren, deze varkens ervaren minder stress. Dit zorgt ervoor dat het vlees super mals is.
Lees meer
Wij kunnen de beste kwaliteit garanderen omdat wij zelf onze varkens inkopen en versnijden.
Wij hebben in onze eigen keuken alle tijd en aandacht voor al onze producten zodat de smaak en kwaliteit volledig tot zijn recht komt.
Zo laten wij bijvoorbeeld onze spareribs minimaal 36 uur in de marinade rusten en werken wij alle producten met passie af.
Overige producten
In onze slagerij maken wij elke dag mooie en heerlijke producten.Ook voor onze andere producten maken wij enkel gebruik van verse producten en besteden wij veel tijd aan het bereiden van onze producten.
Zo pellen wij zelf kilo’s verse knoflook voor onze eigengemaakte knoflooksaus. Door de bestede aandacht kunt u elke dag bij ons terecht voor de lekkerste producten!